ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

“Ετοιμάζουμε βαλλιστικό βλήμα μη ανασχέσιμο”

“Ετοιμάζουμε βαλλιστικό βλήμα μη ανασχέσιμο”

“Η Ρωσία κατασκευάζει ένα νέο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο, “παγκόσμιου βεληνεκούς” ο οποίος θα μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντι-πυραυλικό σύστημα”  ανακοίνωσε σήμερα ο Ρώσος στρατηγός Σεργκέι Καρακάεφ, διοικητής της Στρατηγικής Διοίκησης.

“Ο πύραυλος αυτός δημιουργήθηκε με τη χρήση και την ανάπτυξη του μάξιμουμ των τεχνολογιών που υπάρχουν, πράγμα που μειώνει σημαντικά τους χρόνους και το κόστος της κατασκευής του, δήλωσε ο Ρώσος στρατηγός, σύμφωνα με το RIA Novosti..

Ο στρατηγός διευκρίνισε ότι πολλές δοκιμές πρωτοτύπων έχουν ήδη πραγματοποιηθεί το 2012, “εκ των οποίων η τελευταία στις 24 Οκτωβρίου από το κοσμοδρόμιο Καπούστινε Γιαρ, στην περιοχή του Αστραχάν”.

“Τα αποτελέσματα των δοκιμών δείχνουν ότι οι κατασκευαστές βρίσκονται στο σωστό δρόμο”, είπε ο στρατηγός Καρακάεφ, διευκρινίζοντας ότι “O νέος πύραυλος, ο οποίος χρησιμοποιεί στερεό καύσιμο, θα αντικαταστήσει τους στρατηγικούς ρωσικούς πυραύλους πέμπτης γενιάς, όπως οι Topol-4”. Πρόκειται για το νέο βαλλιστικό βλήμα το οποίο έχει δυνατότητα μεταβαλλόμενης τροχιάς (!), δηλαδή έχουν δυνατότητα ελιγμών σε υποτροχιακό επίπεδο οι κεφαλές του πυραύλου έτσ ώστε να ξεγελούν τα αντιπυραυλικά συστήματα τα οποία βασίζονται στον υπολογισμό της σταθερούς τροχιάς ενός βαλλιστικού βλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.