ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι ΗΠΑ απειλούν με κυρώσεις όποια χώρα αγοράσει S-400

Οι ΗΠΑ απειλούν με κυρώσεις όποια χώρα αγοράσει S-400

Οι ΗΠΑ διεμήνυσαν ότι δεν θα ανεχθούν από συμμαχικά κράτη να αγοράσουν τους ρωσικούς S-400

«Είμαστε κατά της αγοράς ρωσικών S-400 από συμμάχους μας σε όλο τον κόσμο», διεμήνυσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κυρώσεων σε αντίθετη περίπτωση. Αφορμή η συμφωνία Ρωσίας – Τουρκίας για S-400.

Η Ουάσιγκτον είναι αντίθετη στην αγορά του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400 από συμμάχους της σε όλο τον κόσμο, διεμήνυσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης.

Σε αντίθετη περίπτωση, η Νάουερτ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να επιβάλλουν κυρώσεις κατά οποιασδήποτε χώρας αγοράσει ρωσικούς S-400.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη συμφωνία της Ρωσίας με την Τουρκία για την προμήθεια S-400, η Ουάσιγκτον απείλησε με κυρώσεις την Άγκυρα εάν προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας.
Εκβιασμό έχει χαρακτηρίσει τις απειλές ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Νουρεττίν Κανικλί και καλεί τις ΗΠΑ να μην μπλοκάρουν ως αντίποινα την παράδοση των νέων μαχητικών F-35 στη χώρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.