ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Ενεργοποίηση συστήματος S-400 Triumph στον Καύκασο

Ενεργοποίηση συστήματος S-400 Triumph στον Καύκασο

Στο πεδίο δοκιμών Καπούστιν Γιαρ στην Περιφέρεια του Άστραχαν έγινε η παράδοση συστοιχιών του πυραυλικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400 Triumph σε μία από τις μονάδες αεράμυνας του νότιου στρατιωτικού τομέα (ΝΣΤ), μεταδίδει σήμερα η υπηρεσία τύπου του Νότιου στρατιωτικού τομέα που περιλαμβάνει το νότιο μέρος της Ρωσίας συμπεριλμβανομένου και του Καυκάσου .

Κατά τη διαδικασία της παράδοσης η συστοιχία πραγματοποίησε πορεία πολλών χιλιομέτρων στο πεδίο δοκιμών και στο τελικό στάδιο της παραλαβής των S-400 οι πύραυλοι του συστήματος πραγματοποίησαν επιτυχείς βολές σε στόχους, που μιμούνταν «εισβολείς» χαμηλής πτήσης, υψηλής ταχύτητας ή βαλλιστικής πτήσης. Τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 έχουν ήδη τεθεί σε μάχιμη επιφυλακή στα περίχωρα της Μόσχας, τις ακτές της Βαλτικής και τη ρωσική Άπω Ανατολή. Στο Νότιο Στρατιωτικό Τομέα θα αναπτυχθεί η πέμπτη μονάδα, η οποία θα είναι εξοπλισμένη με τα αντιαεροπορικά S-400 Triumph.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.