ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Ιράν κατασκευάζει νέο αντιαεροπορικό σύστημα Bavar 373 εφάμιλλο με το S-300

Το Ιράν κατασκευάζει νέο  αντιαεροπορικό σύστημα Bavar 373 εφάμιλλο με το  S-300

Σύμφωνα με το διοικητή της αντιεροπορικής  βάσης Khatam ol-Anbia Ταξίαρχο Farzad Esmayeeli ετοιμάζεται  σύντομα το νέο αντιαεροπορικό σύστημα του Ιράν μακρού βεληνεκούς  με την ονομασία Bavar  373 το οποίο θα είναι εφάμιλλο κατά τους ιρανούς με το ρωσικό σύστημα S-300 σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο Fars agency.

Μιλώντας ό ίδιος  στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της τελετής στην Τεχεράνη την Τρίτη ο ταξίαρχος Farzad Esmayeeli είπεότι  οι «εργαστηριακές εξετάσεις» βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με τα υποσυστήματα του νέου αντιαεροπορικού συστήματος μακρού βεληνεκούς .

“Είμαστε σε καλή κατάσταση στον τομέα αυτό και το υπουργείο Άμυνας και όλη η βάση  Khatam-Anbia βάση επιδιώκουν περατωθεί αυτό το τιτάνιο  έργο” κατέληξε ο  Esmayeeli .

Από τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Ιρανός υπουργός Άμυνας στρατηγός   Ahmad Vahidi ανακοίνωσε ότι το υπουργείο θα ανακοινώσει σύντομα ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή του εξελιγμένου αντιαεροπορικού συστήματος εφάμιλλο του  S-300 που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ιράν.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της αεράμυνας στην Τεχεράνη ο ταξίαραχος Esmayeeli δήλωσε ότι το Ιράν έχει ήδη ολοκληρώσει το 30% του έργου παραγωγής του νέου συστήματος πυραύλων μακρού βεληνεκούς , και εξέφρασε την ελπίδα ότι το Ιράν θα ολοκληρώσει το σύστημα μέχρι το τέλος του το ιρανικού  έτους (Μάρτιος του 2013) ή το επόμενο έτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.