ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Τεχεράνη εκτόξευσε δύο νέους πυραύλους στις ναυτικές ασκήσεις στα στενά του Ορμούζ

Η Τεχεράνη εκτόξευσε δύο νέους πυραύλους στις ναυτικές ασκήσεις στα στενά του Ορμούζ

Το Ιράν δοκίμασε με επιτυχία δυο νέους πυραύλους μικρού και μεσαίου βεληνεκούς στα ναυτικά γυμνάσια που διεξάγει στα στενά του Χορμούζ, τον πύραυλο θαλάσσης-θαλάσσης Νουρ και τον πύραυλο εδάφους-θαλάσσης Καντέρ  αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι του Ιράν μετέδωσε ότι ο πύραυλος Νουρ εκτοξεύτηκε με επιτυχία από πλοίο εναντίον στόχων στη θάλασσα.

Στην ίδια είδηση αναφέρθηκε ότι ο πύραυλος εδάφους-θαλάσσης Καντέρ έπληξε με επιτυχία τους στόχους.Επισημαίνεται ότι οι πύραυλοι είναι «αόρατοι» και εξοπλισμένοι με συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και έχουν υψηλό ποσοστό ευστοχίας.

Στην άσκηση που διεξήχθη στον Κόλπο της Βασόρας, τα Στενά του Χορμούζ και τον Βόρειο Ινδικό Ωκεανό συμμετείχαν υποβρύχια, πυραυλάκατοι, αερόστρωμνα, αντιπυραυλικά συστήματα και πολεμικά πλοίο εξοπλισμένα με συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου.

Το Ιράν πριν από την έναρξη των ναυτικών ασκήσεων είχε προειδοποιήσει να μην εισέλθουν στο χώρο των γυμνασίων ξένα αεροσκάφη και πολεμικά πλοία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.