ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσικός πύραυλος εδάφους-αέρος σε δημοπρασία

Ρωσικός πύραυλος εδάφους-αέρος σε δημοπρασία

Ένα «μυστηριώδες» αντικείμενο εμφανίστηκε σε οίκο δημοπρασιών της Αγγλίας και αναμένεται να πιάσει πάνω από 5.000 ευρώ.

Πρόκειται για τον σοβιετικό πύραυλο εδάφους-αέρος SA-6 SAM που κατασκευάστηκε το 1976 για την άμυνα της ΕΣΣΔ από εχθρικά αεροσκάφη.

Ο ανώνυμος ιδιοκτήτης του, που είναι άγνωστο πώς περιήλθε στα χέρια του ο πύραυλος, τον διατήρησε σε άριστη κατάσταση, κι έτσι κάπως πέρασε στα χέρια του καθηγητή Alexander Roudakov.

Ο ρώσος ακαδημαϊκός αφόπλισε, όπως είπε, την πολεμική κεφαλή του ενός τόνου πυραύλου και τον έχει δώσει στον οίκο Brightwell της Αγγλίας, που θα τον βγάλει σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα.

Να και κάτι που δεν συναντάς κάθε μέρα δηλαδή σε οίκους δημοπρασιών…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=n90s1Cajlss

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.