ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δοκιμή υπερυπερηχητικών πυραύλων από τις ΗΠΑ στον Ειρηνικό

Δοκιμή υπερυπερηχητικών πυραύλων από τις ΗΠΑ στον Ειρηνικό

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι ΗΠΑ την ανάπτυξη νέων πολυηχητικών πυραυλικών συστημάτων σε απάντηση των αντίστοιχων συστημάτων που η Ρωσία και η Κίνα αναπτύσσουν σύμφωνα με τον Αρχηγό της Διοίκησης Διαστήματος και Πυραύλων Υποστράτηγο James Dickinson.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τον υποστράτηγο οι ΗΠΑ πρόκειται να πραγματοποιήσει πέντε δοκιμές στην περιοχή της νήσου Marshall στο κεντρική Ειρηνικό Ωκεανό. Όπως ανέφερε ο Υποστράτηγος οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα πολυηχητικά πυραυλικά συστήματα στην πυρηνική αποτρεπτική της δύναμη.

Χαρακτηριστικά σημείωσε ο James Dickinson τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα πρόκειται να αναπτύξουν και να εντάξουν τα νέα πολυηχητικά πυραυλικά συστήματα στο πυρηνικό τους οπλοστάσιο. Πάντως σύμφωνα με τον Αμερικανικό Υποστράτηγο ελπίζει οι ΗΠΑ και η Ρωσία να υπογράψουν μια νέα συμφωνία START η οποία λήγει το 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.