Ρωσική Αεροπορία: Τα πρώτα συστήματα S-500 θα αρχίσουν να παραλαμβάνονται σύντομα

Ρωσική Αεροπορία: Τα πρώτα συστήματα S-500 θα αρχίσουν να παραλαμβάνονται σύντομα

Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας σύντομα θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν τα νέα αντιαεροπορικά συστήματα S-500. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Krasnaya Zvezda η οποία αναφέρει ότι ο αντιπτέραρχος Yuri Grekhov αποκάλυψε ότι η ανάπτυξη του διαδόχου συστήματος των S-300 και των S-400 έχει φτάσει στο τελικό της στάδιο και ότι «σύντομα» θα αρχίσουν να παραλαμβάνονται από τις δυνάμεις αεράμυνας.

Παραδώσεις όμως ο Ρώσος αντιπτέραρχος ανέφερε και για το σύστημα S-350V το οποίο είναι σχεδιασμένο για την προστασία στρατηγικών στόχων, από μαζικές αεροπορικές επιδρομές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/SputnikInt/status/1117046269267070977

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.