ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιτυχημένη δοκιμή πυραύλου κρουζ κατά πλοίων από το Πακιστάν

Επιτυχημένη δοκιμή πυραύλου κρουζ κατά πλοίων από το Πακιστάν

Δοκιμή πυραύλου κρουζ κατά πλοίων πραγματοποίησε με επιτυχία το Πολεμικό Ναυτικό του Πακιστάν, στη Βόρεια Αραβική Θάλασσα, με τον πύραυλο να πλήττει τον στόχο που είχε οριστεί.

Το Πολεμικό Ναυτικό του Πακιστάν πραγματοποίησε επιτυχημένη δοκιμή ενός πυραύλου κρουζ κατά πλοίων ο οποίος αναπτύχθηκε από την ίδια τη χώρα. Η επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση πραγματοποιήθηκε από σκάφος ταχείας επίθεσης, στη Βόρεια Αραβική Θάλασσα, την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε το τμήμα των πακιστανικών ενόπλων δυνάμεων που ασχολείται με τα ΜΜΕ.

«Ο πύραυλος έπληξε με ακρίβεια τον επίγειο στόχο του, υποδηλώνοντας τις εντυπωσιακές δυνατότητες του εγχώριου πυραυλικού συστήματος. Η επιτυχής, ζωντανή πυροδότηση του όπλου επέδειξε για άλλη μια φορά την αξιόπιστη δύναμη πυρός του πακιστανικού Ναυτικού και το άψογο επίπεδο ενσωμάτωσης των όπλων υψηλής τεχνολογίας που πέτυχε η αμυντική βιομηχανία του Πακιστάν», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

​Την εκτόξευση του πυραύλου παρακολούθησε ο υπαρχηγός του Ναυτικού, αντιναύαρχος Kaleem Shaukat, επιβαίνοντας σε πλοίο του Ναυτικού.

Εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης με την Ινδία, ο αντιναύαρχος επαναβεβαίωσε την αποφασιστικότητα του Ναυτικού του Πακιστάν να παράσχει αξιόπιστη ναυτική άμυνα και να διασφαλίσει με κάθε τρόπο τα εθνικά συμφέροντα στη θάλασσα.

Το Ναυτικό του Πακιστάν δεν διευκρίνισε το σκάφος ταχείας επίθεσης που χρησιμοποιήθηκε για τη δοκιμή του επίγειου πυραύλου κρουζ κατά πλοίων. Το Πακιστάν αναπτύσσει έναν πύραυλο κατά πλοίων βασισμένο στον Babur 1B, ο οποίος δοκιμάστηκε τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.