ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τραγωδία στον Εθνική Οδό: Το μοιραίο λάθος της κόστισε τη ζωή

Τραγωδία στον Εθνική Οδό: Το μοιραίο λάθος της κόστισε τη ζωή

Μοιραίο λάθος με τραγικό τέλος για 52χρονη γυναίκα που οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο. Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η εθνική οδός στο σημείο του τροχαίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 21:00το βράδυ στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο ύψος του Λογγού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κίτρινο ibiza, το οποίο είναι νοικιασμένο, οδηγούσε μια 52χρονη γυναίκα, Ολλανδικής υπηκοότητας.

Η 52χρονη μπήκε στην εθνική οδό από τον κόμβο της Αρκίτσας. Όμως ενώ εισήλθε στο ρεύμα προς Αθήνα, έκανε λάθος και κινούταν προς Λαμία.

Λίγα χιλιόμετρα μετά στο 163χλμ, στο ύψος του Λογγού συγκρούστηκε μετωπικά με ένα τζιπ, το οποίο οδηγούσε 36χρονος.

Ο 36χρονος που κινούταν κανονικά προς Αθήνα είδε ξαφνικά το αυτοκίνητο να έρχεται αντίθετα και προσπάθησε να το αποφύγει όμως δεν τα κατάφερε.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση το κίτρινο ibiza τούμπαρε και η 52χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα γινόταν από παρακαμπτηρίους οδούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.