ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσικά ΜΜΕ – Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Πλήρως επιχειρησιακοί οι S-300 στη Συρία (φώτο)

Ρωσικά ΜΜΕ – Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Πλήρως επιχειρησιακοί οι S-300 στη Συρία (φώτο)

Το ρωσικό σύστημα πυραύλων S-300, έχει ολοκληρώσει την φάση της εγκατάστασής του στο συριακό έδαφος και θεωρείται έτοιμο για χρήση,σύμφωνα με εικόνες που δημοσιεύθηκαν από ρωσικό κανάλι την Τετάρτη.

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Ρωσικής Τηλεόρασης Военный Осведомител εξέδωσε δύο εικόνες που δείχνουν ότι το σύστημα S-300 είναι πλήρως εγκατεστημένο κοντά στη συριακή πόλη Masyaf στη δυτική ύπαιθρο του Hama .

Η Ρωσία παρέδωσε το σύστημα S-300 στη Συρία την 1η Οκτωβρίου 2018. Aυτή η παράδοση διεξήχθη σε απάντηση της κατάρριψης του αναγνωριστικού IL-20 την 1η Σεπτεμβρίου.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε το Ισραήλ για την κατάρρευση της IL-20 κατά μήκος των ακτών της Λατάκιας. Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, ένα ισραηλινό F-16 χρησιμοποίησε το IL-20 για κάλυψη κατά την επίθεση τους στη δυτική Συρία.

Από την 1η Οκτωβρίου, ωστόσο, το Ισραήλ έχει βομβαρδίσει τη Συρία επανειλημμένα, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης επίθεσης στη δυτική ύπαιθρο της κυβέρνησης της Δαμασκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.