ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με 200 πυραύλους AGM-158C LRASM ποντάρει στον σχηματισμό αποτροπής έναντι της Κίνας η Αυστραλία (βίντεο)

Με 200 πυραύλους AGM-158C LRASM ποντάρει στον σχηματισμό αποτροπής έναντι της Κίνας η Αυστραλία (βίντεο)

Με 200 πυραύλους AGM-158C, Long Range Anti-Ship Missiles (LRASM) και συναφούς υλικού υποστήριξης αξίας 990 εκατομμυρίων δολαρίων η Αυστραλία θα επιχειρήσει να κυριαρχήσει επί της Κίνας στην μάχη του Ειρηνικού.

Η Αυστραλία έχει αιτηθεί την πώληση έως 200 κατευθυνομένων, αντιπλοϊκών βλημάτων μεγάλης εμβέλειας AGM-158C (LRASM) όπως επίσης και 11 αδρανών συσκευών τηλεμετρίας ATM-158C LRASM και εκπαιδευτικά DATM-158C LRASM (Captive Air Training Missiles CATM-158C LRASM) εκτός των άλλων με σκοπό να εξοπλίσει τόσο τα F-18 Super Hornet όσο και των ΑΦΝΣ Ρ-8.

Ο πύραυλος βασίζεται στον AGM-158B JASSM-ER,και θα αποτελέσει το νέο μακρύ χέρι του αμερικανικού ναυτικού επιτυγχάνοντας ικανότητες πληγμάτων στα 560χλμ με κεφαλή βάρους 450κιλών.

Το ερώτημα είναι εμείς παρά τα όσα χρήματα θα δώσουμε για τα F-16V θα μπορούσαμε να παραλάβουμε ένα σύστημα αυτής της κατηγορίας από τις ΗΠΑ;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.