ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο Σ.Σόιγκου ταξιδεύει στην Σερβία και μαζί του «πάνε» και τα Pantsir-S (βίντεο)

Ο Σ.Σόιγκου ταξιδεύει στην Σερβία και μαζί του «πάνε» και τα Pantsir-S (βίντεο)

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου φτάνει στο Βελιγράδι στις 17 Φεβρουαρίου και μαζί του, σύμφωνα με το ρωσικά και σερβικά ΜΜΕ, θα φτάσει το πρώτο μέρος της παρτίδας των έξι αντιαεροπορικών αμυντικών συστημάτων «Pantsir-S1».

Η συμφωνία για το σύστημα αυτό ολοκληρώθηκε πέρυσι, ενώ τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η προθεσμία για το πρώτο τμήμα παράδοσης, αφορά την περίοδο που διανύουμε.

Αυτή η παράδοση θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για την πρώτη επίσκεψη του στρατηγού Σόιγκου σε μια χώρα με την οποία η Ρωσία διατηρεί πάρα πολύ καλές σχέσεις παραδοσιακά.

Ο Σοιγκού, όπως αναφέρει το Novosti, θα ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας από το σερβικό Πανεπιστήμιο Άμυνας, για τη συμβολή του στην ανάπτυξη και τη συνεργασία, μεταξύ των δύο χωρών στον αμυντικό τομέα.

Η Σερβία αναμένει επίσης την παράδοση συνολικά 30 αρμάτων μάχης T-72BM , τα οποία αποτελούν μέρος στρατιωτικής συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ του Βούτσιτς και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2019 παραδόθηκαν τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης BRDM 2 MS, όπως και ελικόπτερα Mi-35, τα οποία θεωρούνται ότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.