ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσική άσκηση: «Το σύστημα S-400 κατέστρεψε βαλλιστικούς πυραύλους σε απόσταση 400χλμ»

Ρωσική άσκηση: «Το σύστημα S-400 κατέστρεψε βαλλιστικούς πυραύλους σε απόσταση 400χλμ»

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας πραγματοποίησε δοκιμή με το σύστημα S-400 Triumf (ονομασία κατά NATO SA-21 Growler) που έχει προμηθευτεί και η Τουρκία, εναντίον στόχου που προσομοίωνε βαλλιστική απειλή σε απόσταση 400χλμ.!

Η βολή πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολής Telemba στην περιοχή της Buryatia από μονάδα της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ η εξομοίωση περιλάμβανε σενάριο πως εχθρικό έθνος εκτόξευσε βαλλιστικά βλήματα για την καταστροφή στρατιωτικής σημασίας κτιρίων και υποδομών και τα πληρώματα των αντιαεροπορικών συστοιχιών τα εντόπισαν σε απόσταση 400 χλμ., τα εγκλώβισαν και τα κατέρριψαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα “εχθρικά” βαλλιστικά βλήματα ήταν πολυηχητικά βλήματα τύπου Favorit-RM και Armavir.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.