ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Σέρβοι δοκιμάζουν ρουκέτες εμβέλειας 40χλμ με διαμέτρημα 122χλστ (βίντεο)

Οι Σέρβοι δοκιμάζουν ρουκέτες εμβέλειας 40χλμ  με διαμέτρημα 122χλστ (βίντεο)

Μόλις μια εβδομάδα πριν η Σερβία προχώρησε στη δοκιμή των νέων βελτιωμένων ρουκετών των 122mm του υπό εκσυγχρονισμού Πολλαπλού Εκτοξευτή Πυραύλων τύπουOganj.

Στις δοκιμές στις 26 Απριλίου έγινε χρήση ρουκετών τύπου G2000 μέγιστης εμβέλειας 40km. Τόσο οι ρουκέτες όσο και ο εκτοξευτής είναι σχεδίασης και παραγωγής της σερβικής βιομηχανίας και το βεληνεκές θα αυξηθεί κατά πολύ από τα 24χλμ που είναι τώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι οι ρουκέτες είναι συμβατές και για τα δικά μας RM-70 που με ένα πολύ φθηνό μέτρο θα μπορούσαν να αναλάβουν αυξημένες αποστολές στα νησιά της ΑΣΔΕΝ πλήττοντας στόχους με ακρίβεια στα 40χλμ από τα 22 που είναι σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.