ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διώχνουν και τους… Γάλλους «μετανάστες» από τις πλατείες: Πρόσθεσαν και τα γαλλικά στο ηχητικό της ΕΛΑΣ

Διώχνουν και τους…  Γάλλους «μετανάστες» από τις πλατείες: Πρόσθεσαν και τα γαλλικά στο ηχητικό της ΕΛΑΣ

Με το νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ να έχει μπει σε εφαρμογή από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, με την κωδική ονομασία «φυσαρμόνικα» για την απομάκρυνση των πολιτών από τις πλατείες, ένα ενδιαφέρον στοιχείο έρχεται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το σχέδιο οι αστυνομικές δυνάμεις θα μεταβαίνουν στα «κόκκινα» σημεία της Αθήνας και αφού τα περιπολικά προειδοποιήσουν με τα ειδικά ηχητικά σήματα σε τέσσερις γλώσσες τους πολίτες να αποχωρήσουν στη συνέχεια θα παραμένουν στα σημεία σε κατάσταση επιφυλακής έως ότου το πλήθος να διαλυθεί.

Ενώ όμως αρχικά το μήνυμα ήταν σε τρεις γλώσσες, Ελληνικά (λογικό), αγγλικά (λογικό) και αραβικά (όχι λογικό αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα), τώρα πρόσθεσαν ακόμη μια: τα γαλλικά.

Αποφάσισαν οι Γάλλοι να αποδράσουν από την Γαλλία και ήρθαν στην Ελλάδα; Μάλλον όχι. Τα γαλλικά αφορούν τους Αφρικανούς και βορειοαφρικανούς από γαλλικές αποικίες που έχουν έρθει στην Ελλάδα, όπως όλοι οι υπόλοιποι βέβαια: Με το έτσι θέλω και μπορώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι προς το παρόν έχουμε τρεις ξένες γλώσσες, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσες ακόμη θα προστεθούν μελλοντικά. Για να αντιληφθούμε την κατάσταση που επικρατεί στην σημερινή Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.