ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Ισραηλινός Α/Τ πύραυλος Spike πλήττει άρμα μάχης T-72 της Αρμενίας

Βίντεο: Ισραηλινός Α/Τ πύραυλος Spike πλήττει άρμα μάχης T-72 της Αρμενίας

Δείτε βίντεο από τη βολή βλήματος Spike-LR του Αζερμπαϊτζάν κατά άρματος μάχης T-72 της Αρμενίας τις ημέρες που μαίνονταν οι μάχες στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Η οικογένεια των αντιαρματικών πυραύλων Spike της ισραηλινής Rafael αποτελείται από πέντε συστήματα, κάθε ένα εκ των οποίων καλύπτει και ένα συγκεκριμένο βεληνεκές.

Έτσι έχουμε το μικρών αποστάσεων Spike-SR (Short Range) από 50 ελάχιστη έως τα 800 με 1.000 μέτρα μέγιστη, το Spike-MR (Medium Range) -Gill σε ισραηλινή υπηρεσία- από 200 έως τα 2.500 μέτρα, το Spike-LR (Long Range) από 200 έως τα 4.000 μέτρα, το Spike-LR2 με αυξημένο βεληνεκές από 200 έως 5.500 μέτρα, το Spike-ER (Extended Range) από 400 έως τα 8 χλμ. μέτρα, το Spike-ER ΙΙ από τα 400 έως τα 10.000 μέτρα και τέλος το Spike-NLOS από τα 600 μέτρα έως τα 25 χλμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.