ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Τουρκία παίρνει κινητήρες από την Ουκρανία για τους πυραύλους cruise Gezgin μέσα στο 2021

Η Τουρκία παίρνει κινητήρες από την Ουκρανία για τους πυραύλους cruise Gezgin μέσα στο 2021

Υπογράφηκε συμβόλαιο με την εταιρεία Ivchenko-Progress, με έδρα την Ουκρανία, για την τροφοδοσία του κατευθυνόμενου πυραύλου που εξελίσσει η Τουρκία, ως μέρος του έργου Gezgin. Με αυτή την συμφωνία, ανακοινώθηκε ότι θα κατασκευαστούν 12 κινητήρες AI-35.

Νέα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στη δημόσια πλατφόρμα ProZorro δείχνουν ότι η Ivchenko-Progress αγόρασε 200 ανταλλακτικά για τον κινητήρα AI-35.

Τα χαρακτηριστικά ενός σχεδιασμού αυτού του κινητήρα απαιτούν μικρά μεγέθη και ταυτόχρονα μέσα υψηλής ενέργειας για αξιόπιστη ανάφλεξη του μίγματος καυσίμου-αέρα στο θάλαμο καύσης.

Οι κινητήρες είναι σχεδιασμένο να παραδοθούν στην Τουρκία το 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη πλευρά, άλλα εξαρτήματα που έχουν παραγγελθεί από την Progress χρησιμοποιούνται επίσης και στην παραγωγή του κινητήρα MS-400, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με το πυραυλικό σύστημα RK-360MTS Neptune. Ανακοινώθηκε ότι στις πρώτες δοκιμές του πυραυλικού ουκρανικού πυραυλικού συστήματος, που αναπτύχθηκαν από τοπικές εγκαταστάσεις ολοκληρώθηκαν στα τέλη Αυγούστου. Τα νέα ανταλλακτικά που αγοράστηκαν μπορεί να είναι πρόδρομα για την παραγωγή του Neptune.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.