ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακόμα 367 πυραύλους MICA NG για την γαλλική αεροπορία

Ακόμα 367 πυραύλους MICA NG για την γαλλική αεροπορία

Στις 18 Μαρτίου το γαλλικό ΥΠΑΜ δήλωσε ότι η γαλλική αεροπορία θα παραλάβει 367 πυραύλους MICA νέας γενιάς (MICA NG).

Η παραγγελία προβλέπει την παράδοση των 367 MICA NG μεταξύ 2028 και 2031. Το πρόγραμμα ξεκίνησε σύμφωνα με τον νόμο περί στρατιωτικού προγραμματισμού 2019-2025 και προβλέπει συνολικά την παραλαβή 567 MICA NG, εκ των οποίων οι 200 έχουν ήδη αποκτηθεί.

MICA NG και ο MICA έχουν τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις, αν και διαφέρουν σημαντικά στις επιδόσεις.Ο MICA NG θα καταστεί διαθέσιμος το 2026 και θα προσφέρεται στις εκδόσεις IR και EM, όπως σήμερα ο απλός MICA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, το νέο όπλο θα έχει πιο ευαίσθητο ερευνητή ή ραντάρ AESA, ανάλογα με την έκδοση ενώ θα έχει και μεγαλύτερη εμβέλεια σε σχέση με τις υπάρχουσες εκδόσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.