ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ισραήλ: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο πυραύλων (βίντεο)

Ισραήλ: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο πυραύλων (βίντεο)

Μια ισχυρή έκρηξη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη σε ένα ευαίσθητο αμυντικό εργοστάσιο κατά τη διάρκεια δοκιμής στο κεντρικό Ισραήλ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Η έκρηξη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μιας «δοκιμής ρουτίνας» από το εργοστάσιο του Tomer για προηγμένα όπλα, το οποίο αναπτύσσει πυραυλοκινητήρες, τους δορυφορικούς εκτοξευτές Ofek και στεγάζει διάφορους τύπους πυραύλων. Οι ντόπιοι λένε ότι άκουσαν μια έκρηξη και είδαν ένα σύννεφο καπνού, με κάποιους να το βιντεοσκοπούν.

Σε απάντηση γι ατην έκρηξη, το Tomer είπε «αυτό ήταν ένα ελεγχόμενο τεστ χωρίς εξαιρετικές περιστάσεις». Το εργοστάσιο του Tomer βρίσκεται στο κέντρο του Ισραήλ και κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Η εταιρεία κατασκευάζει πυραύλους για χρήση από το IDF και άλλα ισραηλινά αμυντικά συστήματα. Είναι οι κατασκευαστές πίσω από το σύστημα πυραύλων Arrow 4 του Ισραήλ.

https://twitter.com/EdyCohen/status/1384473172645355525?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.