“Οι S-400 πουλιούνται σαν τα ζεστά πιροσκί”!

“Οι S-400 πουλιούνται σαν τα ζεστά πιροσκί”!

Δύο νέα εργοστάσια για την αύξηση της παραγωγής των αντιαεροπορικών/αντιβαλλιστικών συστημάτων S-400 Triumph θα κατασκευαστούν στη χώρα λόγω της αυξημένης ζήτησης που έχει το κορυφαίο σύστημα της κατηγορίας του παγκοσμίως, δήλωσε ο  Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Τώρα πραγματικά ξεκινήσαμε την κατασκευή δύο νέων εργοστασίων για την παραγωγή των προηγμένων συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας S-400, τα οποία σαν …ζεστά πιροσκί αγοράζονται άμεσα από όλους τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας  κατά τη διάρκεια του «Απευθείας διαλόγου» με τους Ρώσους πολίτες που μεταδίδεται τηλεοπτικά σε όλο το έθνος.

Το σύστημα μπορεί να αναχαιτίζει μέχρι τα 250 χλμ. βεληνεκές αεροσκάφη και βαλλιστικά βλήματα ή κεφάλες διηπειρωτικών πυραύλων εσωατμοσφαιρικά με πιθανότητα επιτυχίας για τα εροσκάφη της τάξεως του 90%!

Το σύστημα ήταν υποψήφιο για αγορά και από την Ελλάδα με τον τότε αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δ.Γράψα να έχει φτάσει σε προχωρημένο σημείο τις συζητήσεις με την Μόσχα...

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.