ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κατασκοπεία σε βάρος του Κουβέιτ

Σύμφωνα με μέσα μαζικής ενημέρωσης της αραβικής χώρας, γειτονική χώρα έχει επιδοθεί σε κατασκοπευτικές δραστηριότητες σε βάρος του Κουβέιτ.

Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες ασφαλείας του Κουβέιτ κατέσχεσαν πρόσφατα συσκευές εκπομπής ραδιοσημάτων, οι οποίες ήταν εγκατεστημένες σε ιρανικά εμπορικά πλοία. Οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα αφενός παρεμβολών στις συχνότητες των ραδιοεπικοινωνιών του Στρατού του Κουβέιτ και αφετέρου καταγραφής τους. Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, οι συσκευές αυτές μοιάζουν με απλές συσκευές πλοήγησης. Οι αρχές του Κουβέιτ, ωστόσο, μετά από ενδελεχή έλεγχο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι συγκεκριμένες συσκευές είχαν αναβαθμιστεί, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για τη διενέργεια κατασκοπείας. «Είναι αξιοσημείωτο ότι τα πλοία που βρίσκονται ήδη στο Κουβέιτ δεν εγκαταλείπουν την περιοχή, αν προηγουμένως δεν αφιχθούν άλλα ιρανικά πλοία που θα τ’ αντικαταστήσουν» τόνισαν οι πηγές. Ας σημειωθεί ότι οι αρχές του Κουβέιτ, μετά τον εντοπισμό των εν λόγω συσκευών, έχουν τεθεί σε συναγερμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.