ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Καταδίκη για συνεργασία με τη Hezbollah

Ισραηλινή αραβικής καταγωγής, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Η νεαρή γυναίκα είχε συλληφθεί τον Ιούνιο, από την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας του Ισραήλ (Shin Bet) και καταδικάσθηκε με την κατηγορία της συνεργασίας με τη Hezbollah. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 24χρονη M. J., από την πόλη Umm Al Fahm, κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Amman της Ιορδανίας, είχε έλθει σε επαφή το 2004 με μυστικούς πράκτορες της Hezbollah και συμφώνησε να παραδώσει σε συνεργάτες τους στη Δυτική Όχθη κάρτα μνήμης ηλεκτρονικού υπολογιστή που περιείχε απόρρητες πληροφορίες. Η απόφαση του δικαστηρίου κρίθηκε ως επιεικής, λόγω του νεαρού της ηλικίας της κατηγορουμένης και της μεταμέλειας που επέδειξε κατά την ακροαματική διαδικασία, δεδομένου ότι το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η κατηγορούμενη δεν ήταν μέλος της Hezbollah ούτε διακινούσε μηνύματα μεταξύ των στελεχών της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.