ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Απώλεσε» 11.000 στρατιωτικές ταυτότητες το βρετανικό υπουργείο Άμυνας

«Απώλεσε» 11.000 στρατιωτικές ταυτότητες το βρετανικό υπουργείο Άμυνας

Ο βρετανός υπουργός Άμυνας Μπομπ Αίηνσουορθ παραδέχτηκε ότι 4.133 ταυτότητες…

Ο βρετανός υπουργός Άμυνας Μπομπ Αίηνσουορθ παραδέχτηκε ότι 4.133 ταυτότητες «εξαφανίστηκαν» το 2006 και ακόμα 6.812 «αγνοούνται» για την περίοδο μεταξύ Ιουλίου-Δεκεμβρίου 2006.

Η παραδοχή αυτή έγινε εγγράφως στην βουλή, ως απάντηση σε σχετική επερώτηση του σκιώδους υπουργού Άμυνας Δρ. Λίαμ φοξ.

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε φυσικά έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση που υποστήριξαν ότι οι διαδικασίες ασφαλείας στις βρετανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις ήταν «ανέκδοτο» και στηλίτευσαν την σκανδαλώδη αμέλεια του υπουργείου προς την ασφάλεια των Βρετανών πολιτών.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά πάντως, ο υπουργός Άμυνας υποστήριξε: «Προβληματιζόμαστε σοβαρά από την απώλεια όλων αυτών των στρατιωτικών ταυτοτήτων και λαμβάνουμε μέτρα για την βελτίωση της γενικής αντίληψης περί ασφάλειας. Οι ίδιες οι στρατιωτικές ταυτότητες το αποδεικνύουν καθώς περιλαμβάνουν και φωτογραφία του κατόχου με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από τρίτους»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.