Η συλλογή ναυτικών πληροφοριών του ΝΑΤΟ στη Northrop Grumman

Η συλλογή ναυτικών πληροφοριών του ΝΑΤΟ στη Northrop Grumman

Η αμερικανική Northrop Grumman ανακοίνωσε ότι κέρδισε ένα συμβόλαιο από το ΝΑΤΟ για την…

Η αμερικανική Northrop Grumman ανακοίνωσε ότι κέρδισε ένα συμβόλαιο από το ΝΑΤΟ για την υποστήριξη του συστήματος συλλογής ναυτικών πληροφοριών της συμμαχίας. Η αξία του συμβολαίου δεν ανακοινώθηκε.

Η εταιρεία τόνισε πως η υπηρεσία C3 του ΝΑΤΟ την είχε επιλέξει για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης εξοπλισμού και λογισμικού για το σύστημα MCCIS (Maritime Command and Control Information System) σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ.

Το σύστημα MCCIS συγχωνεύει πληροφορίες συλλεχθείσες από δορυφόρους, δίκτυα WAN, τακτικούς υπολογιστικούς επεξεργαστές δεδομένων και ψηφιακώς αναγνώσιμα μηνύματα.

Με βάση τους όρους του συμβολαίου, η εταιρεία Northrop Grumman Mission Systems Europe θα ερευνήσει και θα διαχειριστεί την προμήθεια, εγκατάσταση και ενεργοποίηση του νέου εξοπλισμού για το σύστημα MCCIS σε 47 σημεία σε χώρες του ΝΑΤΟ και αλλού.

O όμιλος πληροφορικής Hewlett Packard, ως βασικός υποκατασκευαστής, θα προμηθεύσει τον απαραίτητο υπολογιστικό εξοπλισμό για την ολοκλήρωση των νέων υπηρεσιών σε συνολικά 21 χώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.