Κόλαφος για την ασφάλεια δεδομένων των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων…

Κόλαφος για την ασφάλεια δεδομένων των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων…

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, στην μνήμη ενός μεταχειρισμένου MP3 player που αγοράστηκε στη Νέα Ζηλανδία …
Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, στην μνήμη ενός μεταχειρισμένου MP3 player που αγοράστηκε στη Νέα Ζηλανδία από «δεύτερο χέρι» ο νέος κάτοχος Κρις Ογκλ ανακάλυψε έκπληκτος 60 αρχεία με απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού Στρατού.

Τα αρχεία αυτά περιείχαν τα ονόματα και προσωπικά στοιχεία Αμερικανών στρατιωτών, ανάμεσά τους και εκείνων που είχαν υπηρετήσει στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Επιπλέον, περιλαμβάνονταν πληροφορίες για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις και λεπτομέρειες μια αποστολής!

Κάποια έγγραφα μάλιστα περιείχαν και τους αριθμούς των ενεργεία κινητών τους τηλεφώνων, ακόμα και τον αριθμό μητρώου της κοινωνικής ασφάλισης του στρατιωτικού προσωπικού!

Η ανταμοιβή του Κρις Ογκλ; Οι αμερικανικές αρχές του αγόρασαν ένα νέο MP3 player. Είναι να αναρωτιέται βέβαια κανείς με τις προδιαγραφές ασφάλειας δεδομένων της στρατιωτικής υπερδύναμης του πλανήτη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.