ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρώσος πρέσβης στο Λονδίνο: «Χρειάζεται ο… ντετέκτιβ Πουαρό για να λυθεί το μυστήριο στην υπόθεση Σκρίπαλ»

Ρώσος πρέσβης στο Λονδίνο: «Χρειάζεται ο… ντετέκτιβ Πουαρό για να λυθεί το μυστήριο στην υπόθεση Σκρίπαλ»

Σε μια αν μη τι άλλο πρωτότυπη και συγχρόνως ειρωνική δήλωση προχώρησε σήμερα ο πρέσβης της Ρωσίας στο Λονδίνο, σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Ρώσου πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του στην Αγγλία, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο χρειάζεται κάποιος σαν τον μυθιστορηματικό ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό!

Ο Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του, η Γιούλια, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση από τις 4 Μαρτίου που βρέθηκαν αναίσθητοι σ’ ένα παγκάκι στο Σάλσμπερι. Η Βρετανία κατηγορεί τη Ρωσία για απόπειρα δολοφονίας, όμως η Ρωσία αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη και λέει πως η Βρετανία δεν έχει αποδείξεις.

Ο Ρώσος πρεσβευτής Αλεξάντρ Γιακοβένκο ερωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου αν η Ρωσία αντιμετωπίζει το περιστατικό σαν αστείο, αφού η ρωσική πρεσβεία έγραψε στο Twitter πως, χωρίς αποδείξεις για το τι συνέβη, στο Σάλσμπερι χρειάζεται ο Πουαρό, ο ντετέκτιβ που δημιούργησε η Άγκαθα Κρίστι για τα αστυνομικά μυθιστορήματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρεσβευτής υπερασπίσθηκε το μήνυμα της πρεσβείας. «Δεν έχουμε καμιά πληροφορία», δήλωσε ο Γιακοβένκο στους δημοσιογράφους. «Η έρευνα είναι διαβαθμισμένη. Δεν ξέρουμε το κίνητρο της βρετανικής κυβέρνησης και γι’ αυτό (το μήνυμα) λέει: αυτή η υπόθεση είναι τόσο περίπλοκη που χρειαζόμαστε, θα λέγαμε, τη σοφία ενός προσώπου σαν τον Πουαρό για την έρευνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.