Το FBI είναι «πεπεισμένο» πως η Ρωσία θα επιχειρήσει να παρέμβει στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές

Το FBI είναι «πεπεισμένο» πως η Ρωσία θα επιχειρήσει να παρέμβει στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές

Την άποψη πως η Ρωσία είναι αποφασισμένη να παρέμβει στις αμερικανικές εκλογές, παρά τις κυρώσεις και τις άλλες προσπάθειες που καταβάλλονται για να αποθαρρυνθεί η Μόσχα, δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του FBI Κρίστοφερ Ρέι.

«Οι Ρώσοι είναι απολύτως προσηλωμένοι στο να προσπαθήσουν να παρέμβουν στις εκλογές μας μέσω μιας εκστρατείας επηρεασμού», υποστήριξε ο κ. Ρέι καταθέτοντας στην Επιτροπή Δικαστικών Θεμάτων της Γερουσίας.

«Όλα όσα κάναμε σε βάρος της Ρωσίας δεν τους αποθάρρυναν; Με όλες τις κυρώσεις, όλες αυτές τις συζητήσεις, επιμένουν ακόμη;» ρώτησε ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκρέιαμ, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Επιτροπής.

«Ναι. Η άποψή μου είναι ότι μέχρι να σταματήσουν οι Ρώσοι, δεν έχουν αποθαρρυνθεί αρκετά», απάντησε ο Ρέι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάθεση αυτή του διευθυντή του FBI γίνεται μία ημέρα πριν καταθέσει δημοσίως στο Κογκρέσο ο Ρόμπερτ Μάλερ, ο πρώην ειδικός εισαγγελέας, που επί δύο χρόνια ήταν επικεφαλής της έρευνας για τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.