ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρομποτικός λευκός καρχαρίας… ο νέος κατάσκοπος της Κίνας! (φωτό-βίντεο)

Ρομποτικός λευκός καρχαρίας… ο νέος κατάσκοπος της Κίνας! (φωτό-βίντεο)

Εντυπωσιάζουν οι Κινέζοι μηχανικοί με τα δημιουργία ρομπότ που μοιάζουν με ζώα. Στη στρατιωτική έκθεση στο Πεκίνο την παράσταση έκλεψε ένας λευκός ρομποτικός καρχαρίας.

Κινέζοι μηχανικοί παρουσίασαν έναν ρομποτικό καρχαρία κατά τη διάρκεια στρατιωτικής έκθεσης στο Πεκίνο. Αν και παρουσιάστηκαν και άλλα ρομπότ που προσομοιάζουν σε ζώα, οι καρχαρίες που προσέλκυσαν την μεγαλύτερη προσοχή.

Έναν ρομποτικό λευκό καρχαρία παρουσίασαν Κινέζοι μηχανικοί σε στρατιωτική έκθεση στο Πεκίνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, η κύρια λειτουργία του καρχαρία – ρομπότ είναι η υποβρύχια αναγνώριση, με τους κατασκευαστές του να διατείνονται ότι μπορεί να βυθιστεί σε βάθος 150 μέτρων.

Κατά τους δημιουργούς του ρομπότ, η συσκευή είναι γρήγορη και σχετικά αθόρυβη, ενώ είναι σχεδιασμένη για αποστολές αναζήτησης, ελέγχου και αναγνώρισης.

Εκτιμάται ότι ο ρομποτικός καρχαρίας θα είναι αόρατος για τα υποβρύχια σόναρ, καθώς αναπτύχθηκε για να «κρύβεται» ανάμεσα σε άλλα θαλάσσια όντα.

https://twitter.com/Ozkok_A/status/1154740353901236236

​Τους τελευταίους μήνες στη στρατιωτική βιομηχανία έχουν κάνει την εμφάνισή τους αρκετές ιδιαίτερες συσκευές, μεταξύ των οποίων και ένα κυνηγετικό όπλο – drone.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.