ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα δύο σημάδια που βλέπουν οι πράκτορες και καταλαβαίνουν ότι κάποιος λέει ψέματα

Τα δύο σημάδια που βλέπουν οι πράκτορες και καταλαβαίνουν ότι κάποιος λέει ψέματα

Οι αληθινοί… James Bond καθημερινά έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές περιπτώσεις υπόπτων και να προσπαθήσουν να καταλάβουν αν κάποιος λέει αλήθεια ή ψεματα.

Και το αν λέει κάποιος ψέματα, σε αυτή την περίπτωση είναι σημαντικό γιατί συνήθως τα θέματα είναι ζωής και θανατού. Ποιες τεχνικές όμως χρησιμοποιούν οι πράκτορες για να καταλάβουν αν κάποιος τους λέει ψέματα;

Δείτε δύο χαρακτηριστικά σημάδια…

Βλέμμα που δεν κοιτάει σταθερά

Το χαρακτηριστικό της πλειονότητας των ανθρώπων που λένε ψέματα είναι ότι αποφεύγουν να κοιτάξουν τον συνομιλητή τους στα μάτια. Συνηθίζεται όταν θέλουν να γλιτώσουν από δυσάρεστες καταστάσεις όπως για παράδειγμα να δώσουν απαντήσεις.

Η ροή της φωνής

Η φωνή που αλλάζει ροή αλλά ταυτόχρονα και τόνο οφείλεται στην ένταση που έχεις δημιουργήσει σε κάποιον. Επίσης, το μεγάλο μυστικό βρίσκεται στην ταχύτητα.

Ο ψεύτης θα δικαιολογηθεί όσο πιο γρήγορα μπορεί για να βγει από την δύσκολη θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.