ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα επεισόδια σε τουρκικές πλατείες

Νέα επεισόδια σε τουρκικές πλατείες

Χίλιοι περίπου διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Κιζιλάι στην Άγκυρα και φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, εν μέσω δακρυγόνων. Νέα ογκώδης συγκέντρωση πραγματοποιείται αυτήν ώρα και στην πλατεία Ταξίμ για τον 20χρονο που σκοτώθηκε σε διαδήλωση. Χιλιάδες διαδηλωτές, οι οποίοι ξεκίνησαν από την πλατεία Ταξίμ, έχουν συγκεντρωθεί και φωνάζουν συνθήματα, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε ότι επεισόδια σημειώθηκαν και στην Κωνσταντινούπολη, ενώ δεκάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί και στην πλατεία Ταξίμ, διαμαρτυρόμενοι για τον άτυχο 20χρονο Μεχμέτ Αϊβαλίτας, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε χθεσινή διαδήλωση στην Άγκυρα, όταν παρασύρθηκε από ένα ταξί.

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στην περιοχή Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, όπου βρίσκεται το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν.

Στο μεταξύ, η Συνομοσπονδία των Ενώσεων των Εργαζόμενων στο Δημόσιο της Τουρκίας (KESK), ανακοίνωσε προειδοποιητική 48ωρη απεργία για την Τρίτη και την Τετάρτη, 4 και 5 Ιουνίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων των τελευταίων τεσσάρων ημερών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.