Τουρκάλα πυροβόλησε και σκότωσε Ελληνίδα!

Τουρκάλα πυροβόλησε και σκότωσε Ελληνίδα!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, η Τουρκάλα Φατμά Κ. δολοφόνησε για προσωπικές διαφορές την Ελληνίδα Σοφία Σοφιανού, 58 ετών, και τραυμάτισε την 29χρονη κόρη της, Παναγιώτα Σοφιανού.

Οι πληροφορίες της τουρκικής αστυνομίας αναφέρουν ότι η δράστις διαφωνούσε με τη σχέση που διατηρούσε ένα συγγενικό της πρόσωπο με την Παναγιώτα.

Το τραγικό περιστατικό, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Σχοινούδι της Ιμβρου. Η Φατμά Κ. πήγε στο σπίτι της Παναγιώτας Σοφιανού και άρχισε να τσακώνεται μαζί της ζητώντας να χωρίσει άμεσα με τον συγγενή της. Στη λογομαχία ενεπλάκη και η μητέρα της Παναγιώτας, η άτυχη Σοφία Σοφιανού. Η Τουρκάλα εκνευρίστηκε, έβγαλε το όπλο που κουβαλούσε και άρχισε να τις πυροβολεί αλύπητα!

Από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκε ακαριαία η μάνα, ενώ η κόρη τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο κρατικό νοσοκομείο του νησιού και από εκεί με σκάφος στο νοσοκομείο των Δαρδανελίων.

Η Φατμά Κ. λίγη ώρα μετά παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.