ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θρίλερ με την υγεία του τούρκου Πρωθυπουργού

Θρίλερ με την υγεία του τούρκου Πρωθυπουργού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «YURT» (Πατρίδα) ο Ταγίπ Ερντογάν έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε την Πέμπτη που μας πέρασε στην καθιερωμένη προσευχή κατά την πρώτη ημέρα του Μπαϊραμιού και έκτοτε ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται.

Κατά την εφημερίδα ο Ταγίπ Ερντογάν υπεβλήθη σε θεραπεία σε άγνωστο μέρος και για άγνωστη αιτία.

Επισημαίνεται πώς ο πρωθυπουργός της Τουρκίας προ διετίας αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύτηκε δύο φορές για μεγάλο σχετικά χρονικό διάστημα.

Επίσης, ως γνωστόν, έχασε τις αισθήσεις του προ ετών εντός της πρωθυπουργικής λιμουζίνας ενώ πολλά λέγονται και ακόμη περισσότερα ακούγονται στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα για την κατάσταση της υγείας του.

Άμεση η αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείου

Η αναπαραγωγή του δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας ήταν άμεση, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της πλευράς Ερντογάν.

Ειδικότερα, το πρωθυπουργικό γραφείο εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας την εφημερίδα «περιθωριακή» και το δημοσίευμα «σπέκουλα», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το που ακριβώς βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Τουρκίας. Κατά την ανακοίνωση, ο Ταγίπ Ερντογάν θα εμφανιστεί δημοσίως το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Προύσα σε πολιτική εκδήλωση.

Η κυκλοφορία της εφημερίδας «YURT» ανέρχεται σε 70.000 φύλλα ημερησίως. Η κυκλοφορία της κεμαλικής πρώην καθεστωτικής εφημερίδας «Τζουμχουριέτ» επί παραδείγματι ανέρχεται σε 50.000 φύλλα ημερησίως. Ο χαρακτηρισμός της «YURT» ως «περιθωριακής φυλλάδας» από το πρωθυπουργικό γραφείο μάλλον δεν απηχεί την πραγματικότητα και εκτιμάται ως μία «καθ’ υπόδειξη» υπερβολή των συνεργατών του Ταγίπ Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.