ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

“Νίλα” Άγκυρας από απόφαση Μ.Ομπάμα για Συρία

“Νίλα” Άγκυρας από απόφαση Μ.Ομπάμα για Συρία

“Νίλα” έχουν πάθει στην τουρκική κυβέρνηση μετά την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Μ.Ομπάμα να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Ρωσίας για να τεθούν υπό διεθνή εποπτεία τα χημικά όπλα της Συρίας όδο διαρκεί η εμφύλια σύγκρουση.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη άτυπη σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου (δεν μετέχει ο πρόεδρος Α.Γκιουλ, αλλά όλα τα άλλα μέλη, της ΜΙΤ περιλαμβανμένης) και επιχειρούν να αξιολογήσουν την κατάσταση, αφού είχαν ήδη “ανάψει” τις μηχανές των αρμάτων και ετοιμάζονταν για εισβολή στην Βόρειο Συρία.

Την ίδια στιγμή η ανακοίνωση του PKK ότι αναστέλλει την αποχώρηση των μαχητών του από την Τουρκία έχει αποτελεί δεύτερη πηγή πανικού για την τουρκική κυβέρνηση.

Και όλα αυτά ενώ στην βορειοανατολική Συρία το PYD, το κουρδικό κόμμα της Συρίας και σύμμαχος του ΡΚΚ βγαίνει εξαιρετικά αναβαθμισμένο από τις εξελίξεις: Και κέρδισε αυτονομία, αλλά και έμεινε πιστό στην συριακή αρχή, διαβλέποντας τον κίνδυνο τουρκικής εισβολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.