ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

”Οι διαδηλώσεις μας μοιάζουν με αυτές ανεπτυγμένων χωρών”

”Οι διαδηλώσεις μας μοιάζουν με αυτές ανεπτυγμένων χωρών”

Ο τρόπος και το είδος των διαδηλώσεων που έγιναν στην Τουρκία τις κάνει να μοιάζουν με αυτές των ανεπτυγμένων χωρών και θα πρέπει να διαφοροποιηθούν από ανάλογες εκδηλώσεις που χαρακτηρίζουν λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Αμπντουλάχ Γκιουλ.

Ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε πως αυτό είναι δείκτης των αλλαγών που έχουν σημειωθεί στη χώρα.

Το πρακτορείο Ανατολή μεταδίδει ότι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Νέα Υόρκη ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι “πριν 10 χρόνια τα προβλήματα στην Τουρκία ήταν παρόμοια με τα προβλήματα των λιγότερων ανεπτυγμένων χωρών, ενώ σήμερα οι διαδηλώσεις στην Τουρκία μοιάζουν με τις διαδηλώσεις ανεπτυγμένων χωρών”.

Ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε ακόμα ότι διενεργείται έρευνα για τη δυσανάλογη χρήση βίας από την αστυνομία.

Στην ίδια συνέντευξη ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπαμα, και ανέφερε ότι ο κ. Ομπάμα του υπενθύμισε ότι σε παλαιότερη συνάντησή τους, του είχε τονίσει ότι στο Ιράν “ξεκινάει μια νέα περίοδος η οποία θα ήταν μια ευκαιρία για διάλογο και συμβιβασμό”.

Τέλος, ο πρόεδρος Γκιουλ είπε στον Αμερικανό πρόεδρο σε σχέση με τη Συρία ότι “ο κόσμος στρέφεται στα άκρα όταν υπάρχει πολιτικό κενό και αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη όταν παίρνονται αποφάσεις για τη Συρία”. “Βρίσκεστε μακριά από τη Συρία, αλλά εμείς είμαστε δίπλα”, είπε ακόμα στον πρόεδρο Ομπάμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.