ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απόρρητο έγγραφο – Η Τουρκία στηρίζει την Αλ Νούσρα

Απόρρητο έγγραφο – Η Τουρκία στηρίζει την Αλ Νούσρα

Tώρα που οι μάσκες έπεσαν, στη Συρία, ο κόσμος δεν ασχολείται πλέον με το θέμα, ωστόσο οι ενδιαφέρουσε επιβεβαιωτικές αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτει ιστοσελίδα Κούρδων αποδεικνύει ότι η Τουρκία στηρίζει ότι πιο εξετρεμιστικό υπάρχει στη Συρία. Τους ακραίους της οργάνωσης Αλ Νούσρα, οι οποίοι αποκεφαλίζουν και καίνε ανθρώπους.

Στο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Γκιουλέρ αναφέρεται :  

“Στην βάση των περιφερειακών μας συμφερόντων βρίσκεται η δέουσα στήριξη προς τους μαχητές του Αλ Νούσρα ενάντια στο PYD, και η στέγαση τους στις δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες”

Η Lekolin.org δημοσίευσε το έγγραφο στο οποίο αναφέρεται πως “εγκρίθηκε η παραμονή των μαχητών σε χώρους υποδοχής του υπουργείου Θρησκευτικών Υποθέσεων όπως και σε άλλους δημόσιους ξενώνες που θα καθοριστούν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μας”.

Στο έγγραφο που έστειλε το υπουργείο Εσωτερικών στην νομαρχία του Χατάι με την υπογραφή του υπουργού Μουαμέρ Γκιουλέρ, και την διαβάθμιση απόρρητο, παρουσιάζονται “οι στρατηγικές σχέσεις Τουρκίας με την Αλ Νούσρα”.

Το καταλάβαμε τώρα; Πως ξεκίνησε η ιστορία αυτή;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.