ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τεράστιο αμυντικό deal Τουρκίας-Ιαπωνίας

Τεράστιο αμυντικό deal Τουρκίας-Ιαπωνίας

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan υπέγραψε πριν λίγες ωρες μαζί με τον Ιάπωνα ομόλογό του Shinzo Abe την ολοκλήρωση παραγωγής του δορυφόρου Türksat-4A στις εγκαταστάσεις της Mitsubishi Electric Corp. ενώ επίσης συμφωνήθηκε η Mitsubishi Heavy Industries να κατασκευάσει τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης στο υπό ανάπτυξη τουρκικό άρμα μάχης Altay!

Επιβεβαιώνοντας έτσι το σχετικο αποκαλυπτικό άρθρο του defencenet.gr, όπως επίσης επιβεβαίωσαν και άλλη μία πληροφορία που είχε δημοσιεύσει κατ’αποκλειστικότητα το defencenet.gr:

Οι Kawasaki Heavy Industries και η Fuji Heavy Industries θα εμπλακούν στην κατασκευή του τουρκικού μαχητικού 5ης γενιάς και νέας κινητήρων για μια νέα “οικογένεια” ελικοπτέρων τουρκικής κατασκευής!

Ο τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος θα τεθεί σε τροχιά στα μέσα Φεβρουαρίου ενώ στο δεύτερο εξάμηνο του 2014 θα ακολουθήσει ο δεύτερος δορυφόρος Türksat-4B που θα προσφέρει τη δυνατότητα μετάδοσης τηλεπικοινωνιακών και τηλεοπτικών προγραμμάτων στην Τουρκία, στην Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (θα πήξει, δηλαδή ο πλανήτης στα τουρκικά σίριαλ και τις “αντικειμενικές” ειδήσεις…).

Τον Τούρκο πρωθυπουργό συνόδευαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Bülent Arınç, ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Taner Yıldız, ο υπουργός για θέματα ΕΕ Mevlüt Çavuşoğlu, ο υπουργός Νεολαίας και Άθλησης Akif Çağatay Kılıç, ο υπουργός Οικονομικών Nihat Zeybekçi και ο υπουργός Άμυνας İsmet Yılmaz.

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ίδρυση «Τουρκο-Ιαπωνικού Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας» στην Κωνσταντινούπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.