ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τούρκος υπ. Δικαιοσύνης: «Δεν υπήρξε ποτέ ένταλμα κατά του υιού Ερντογάν»

Τούρκος υπ. Δικαιοσύνης: «Δεν υπήρξε ποτέ ένταλμα κατά του υιού Ερντογάν»

Φυσικά, μετά το “πραξικόπημα” Ερντογάν στην ηγεσία της τουρκικής αστυνομίας, και την αφαίρεση των ενταλμάτων σύλληψης από τον εισαγγελέα, ακριβώς τη μέρα που ήταν έτοιμος να συλλάβει τον υιό Ερντογάν, τώρα οι υπουργοί “τσιράκια” του, μπορούν να δηλώνουν ότι θέλουν.

«Δεν υπήρξε ποτέ ανάκληση του εντάλματος σύλληψης του Μπιλάλ Ερντογάν, γιατί απλά ποτέ δεν υπήρξε ένταλμα». Αυτό δήλωσε στην τουρκική εθνοσυνέλευση ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μπεκίρ Μποζντάγκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και από τη στιγμή που τα ενταλάματα, ούτως ή άλλως, “έκαναν φτερά” πριν προλάβουν να δουν το φως της δημοσιότητας, άντε μετά να αποδείξει κανείς το αντίθετο. Το μόνο που υπάρχει είναι απλά ο λόγος του Τούρκου εισαγγελέα, εναντίον του λόγου των ερντογανικών.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης ή διαταγή για τη σύλληψη του Μπιλάλ Ερντογάν. Δεν είναι δυνατόν να ανακαλέσεις μια ανύπαρκτη απόφαση.

Οι ισχυρισμοί ότι ο Μπιλάλ Ερντογάν είτε έχει φύγει από τη χώρα είτε κρύβεται, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτές είναι αναφορές δημοσιογράφων για να βλάψουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό» δήλωσε ο Μποζντάγκ.

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Χουριέτ είχε δημοσιεύσει το ένταλμα σύλληψης του γιου του Τούρκου πρωθυπουργού και μια ημέρα μετά ο εισαγγελέας που το είχε εκδώσει είχε μετακινηθεί σε άλλη θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.