ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Hurriyet: Σε 20 λεπτά μπορεί να κριθεί το πολιτικό μέλλον του Ρ.Τ.Ερντογάν!

Hurriyet: Σε 20 λεπτά μπορεί να κριθεί το πολιτικό μέλλον του Ρ.Τ.Ερντογάν!

Σύμφωνα με την Ηurriyet, ο αρχηγός του αντιπολιτευόμενου κόμματος Ειρήνη και Δημοκρατία υποστήριξε ότι χρειάζονται μόνο είκοσι λεπτά προκειμένου οι ειδικοί να ρίξουν φως στην ηχητική κασέτα που “καίει” τον Ταγίπ Ερντογάν, αν και ο ίδιος επιμένει ότι πρόκειται για προϊόν μοντάζ, πίσω από το οποίο κρύβεται ο εχθρός του και πνευματικός ηγέτης, Φετουλάχ Γκιουλέν.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος , Κεμάλ Κιλιντσάρογλου υποστηρίζει πως, «η συνομιλία είναι αληθινή όσο αληθινό είναι το όρος Αραράτ.

Σε μία προσπάθεια να υποβαθμίσει το σκάνδαλο, ο γενικός εισαγγελέας της Κωνσταντινοπούπολης, Σαλίογλου, έσπευσε να τονίσει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δικαιολογούν την έναρξη της έρευνας που θα ρίξει φως στην υπόθεση που συγκλονίζει την Τουρκία τρίζοντας επικίνδυνα την καρέκλα του Ερντογάν.

“To Συμβούλιο Επιστημονικής και Τεχνολογοκής Ερευνας είναι ακριβώς δίπλα στο τουρκικό κοινοβούλιο. Ο πρωθυπουργός και ο γιος του θα μπορούσαν απλά να δώσουν δείγμα της φωνής τους και μέσα σε είκοσι λεπτά, οι ειδικοί θα μπορούσαν να διαπιστώσουν αν πράγματι πρόκειται για τις δικές τους φωνές ή όχι”, δήλωσε ο Ντεμιρτάς απευθυνόμενος σε στελέχη του κόμματός του.

“Και αν δεν εμπιστεύονται το συμβούλιο αυτό, υπάρχουν ανεξάρτητα εργαστήρια στις ΗΠΑ και τη Βρετανία”, τόνισε.

Στις συνομιλίες ο Ερντογάν φέρεται να ενημερώνει για τις συλλήψεις το γιο του, ο οποίος είχε άγνοια μέχρι εκείνη τη στιγμή για τις εξελίξεις και στη συνέχεια τον ρωτά για τα χρηματικά ποσά που έχει στο σπίτι του.

Ο Μπιλάλ Ερντογάν του απαντά ότι έχει «τα λεφτά που του έδωσε ο ίδιος», και τότε ο Τούρκος πρωθυπουργός του λέει να τα απομακρύνει και προκειμένου μάλιστα να τον βοηθήσει στέλνει εκεί και την αδελφή του Μπιλάλ, Σουμεγέ.

Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται και η φωνή της συζύγου του Ερντογάν, Εμινέ, να παροτρύνει κάποια χρήματα να μεταφερθούν σε κάποιον ονόματι Μπεράτ!

Και μπορεί, μέχρι σήμερα, το σκάνδαλο να μην είχε θορυβήσει ιδιαίτερα τους υποστηρικτές του Ερντογάν, ωστόσο, αφού οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα του Ερντογάν κρατά γερά κι εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαρτίου, ωστόσο, οι πολιτικοί αναλυτές προεξοφλούν ότι το ηχητικό ντοκουμέντο που “καίει” τον Τούρκο πρωθυπουργό , θα αλλάξει το σκηνικό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.