ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέο βίντεο “καίει” τον Ερντογάν – Καλεί το γιό του να πάρει μεγαλύτερη μίζα

Νέο βίντεο “καίει” τον Ερντογάν – Καλεί το γιό του να πάρει μεγαλύτερη μίζα

Νέο βίντεο στον οποίο εμφανίζεται ο Τούρκος προωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν να προτρέπει το γιό του Μπιλάλ να μην πάρει τη μίζα που του δίνουν γιατί τους έχει υποσχεθεί ο «μιζαδόρος» περισσότερα «τσουρουφλίζει» τον Ερντογάν και όλα δείχνουν πώς η κατάσταση γι’ αυτόν στη χώρα γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

«Μην τα πάρεις. Ό,τι μας υποσχέθηκε, αυτό πρέπει να μας φέρει. Αν δεν το φέρει, δεν υπάρχει λόγος» ακούγεται να λέει η φωνή στο νέο βίντεο, που φέρεται να ανήκει στον Τούρκο πρωθυπουργό, σύμφωνα με το Reuters.

«Οι άλλοι τα φέρνουνε. Γιατί δεν μπορεί να τα φέρει; Τι νομίζουν ότι είναι αυτή η δουλειά; Αλλά μην ανησυχείς, θα πέσουν στην αγκαλιά μας», συνεχίζει η ίδια φωνή.

H νέα ηχογραφημένη συνομιλία του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν κυκλοφόρησε την Τετάρτη. Σε αυτή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, ακούγεται ο Ερντογάν να μιλάει και πάλι με το γιο του Μπιλάλ και να του λέει να μην αποδεχθεί τη μίζα που του πρόσφεραν, αλλά να περιμένει για ακόμη μεγαλύτερη!

Το ηχητικό απόσπασμα ανέβηκε στο Youtube την Τετάρτη από χρήστη με το ψευδώνυμο«Haramzadeler» και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ ο Ερντογάν φέρεται να λέει στον γιο του Μπιλάν να απορρίψει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Σιτκί Αγιάν, ιδιοκτήτη της Som Petrol, στην οποία χορηγήθηκαν αφορολόγητα κίνητρα από την τουρκική κυβέρνηση για την κατασκευή νέων αγωγών πετρελαίου από το Ιράν, λέγοντας ότι το ποσό είναι πολύ μικρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.