ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: Με ερωτηματολόγιο φακελώνει ακόμη και καθηγητές λυκείων

Ρ.Τ.Ερντογάν: Με ερωτηματολόγιο φακελώνει ακόμη και καθηγητές λυκείων

Aπίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Τουρκία, αφού ο Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν υπό το βάρος των σκανδάλων που έχουν ξεσπάσει και κλονίζουν τη θέση του και την κυβέρνηση του κατρακυλάει εφαρμόζοντας φακέλωμα και διώξεις που μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα συμβαίνουν!

Αυτή το φορά το καθεστώς Ερντογάν έσπασε κάθε όριο πλέον δεν διστάζει να φακελώσει ακόμη και τους καθηγητές λυκείων.

Σύμφωνα με το Haber.sol.org  η διεύθυνση του Επαγγελματικού-Τεχνικού Λυκείου Νετζίπ Φαζίλ Κισακιουρέκ στο Μπαχτσελίεβλερ-Κωνσταντινούπολης μοίρασε γραπτό ερωτηματολόγιο σε μαθητές σχετικά με τους καθηγητές τους, ώστε να φακελώσει αυτούς που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση!

Οι ερωτήσεις που υποβλήθηκαν προς τους μαθητές ήταν οι εξής :

– Έχετε κάποιον καθηγητή ο οποίος βγαίνοντας από την διδακτέα ύλη και από το πρόγραμμα ασκεί εντός της τάξης κριτική στις εργασίες της κυβέρνησης ; Γράψτε το όνομα του. Αναφέρετε τα θέματα συζήτησης.

– Έχετε κάποιον καθηγητή ο οποίος βγαίνοντας από την διδακτέα ύλη και από το πρόγραμμα ασκεί εντός της τάξης κριτική στις εργασίες του πρωθυπουργού ; Γράψτε το όνομα του. Αναφέρετε τα θέματα συζήτησης.

– Έχετε κάποιον καθηγητή ο οποίος βγαίνοντας από την διδακτέα ύλη και από το πρόγραμμα, θέτει προς συζήτηση πολιτικά θέματα και ασκεί προπαγάνδα ; Γράψτε το όνομα του. Αναφέρετε τα θέματα συζήτησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.