Nέα μαγνητοφωνημένη συνομιλία “καίει” τον Ρ.Τ.Ερντογάν

Nέα μαγνητοφωνημένη συνομιλία “καίει” τον Ρ.Τ.Ερντογάν

Και άλλη μαγνητοφώνηση συνομιλιών μεταξύ της οικογένειας Ερντογάν φέρνει σε δύσκολη θέση τον Τούρκο πρωθυπουργό. Στην απομαγνητοφωνημένη και μεταφρασμένη από τα tourkikanea.gr συνομιλία ο Ερντογάν αποκαλύπτει όλη την διαπλοκή που έχει με κάποια ΜΜΕ και βέβαια την απέχθεια του εναν΄τιον του αμερικανοκίνητου Φ.Γκιουλέν.

Η τηλεφωνική συνομιλία έχει γίνει μια ημέρα μετά από την μεγάλη “επιχείρηση κατά της διαφρθοράς”.

Μπιλάλ Ερντογάν : ¨ Μπαμπάκα μου εμείς καθίσαμε με τον Σερχάτ (αδερφός του Μπεράτ) με τον Μπεράτ (γαμπρός του Ερντογάν) το βράδυ και είπαμε πως πρέπει να κάνουμε κάτι για να πληρώσουν για αυτά που έγιναν μέχρι τώρα, αυτοί (η κοινότητα Γκιουλέν) θα μάθει την θέση της, θα τελειώσει αυτή η ιστορία, είναι ανάγκη να γίνει κάτι σε όλους μέχρι και σε αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή.

Ρ.Ταγίπ Ερντογάν : Υπάρχουν ήδη βήματα που θα γίνουν σήμερα, η δουλειά θα φτάσει αρκετά μέσα, αλλά φυσικά τα ΜΜΕ του Σερχάτ (ανώτατο μέλος της διοίκησης των ΜΜΕ που έχουν τις Σαμπάχ, Τακβίμ και ΑTV) θα πρέπει να παράσχουν ισχυρή στήριξη μαζί με τους άλλους φίλους (εφ. Στάρ και Ακσάμ).

Μπιλάλ Ερντογάν : Πρώτα ο Θεός θα δεις τους τίτλους τους. Η Τακβίμ έβαλε τίτλο “λόμπι θεολόγων”. Η Σαμπάχ έχει “Δεν πέτυχε με την κασέτα, να δώσουμε τον φάκελο”. Αυτά είναι απόλυτα έτοιμα μπαμπάκα μου, αυτή τη στιγμή περιμένουν την εντολή σας (τα ΜΜΕ ). Θα αρχίσουν να χτυπάνε από την κορυφή.

Ρ.Ταγίπ Ερντογάν : Εντάξει ψυχή μου θα μπούμε με ότι έχεις στα χέρια σου, δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση.

Μπιλάλ Ερντογάν : Λένε πως καλά θα ήταν να ερχόταν και λίγο υλικό από την ΜΙΤ .

Ρ.Ταγίπ Ερντογάν : Θα δούμε , θα δούμε.

Μπιλάλ Ερντογάν : Πρώτα ο Θεός έτσι θα είναι πολύ διαφορετικό.

Ρ.Ταγίπ Ερντογάν : Αυτοί (ο Τύπος) φτάνει σε περισσότερες πληροφορίες από την ΜΙΤ, αλλά θα δούμε.

Μπιλάλ Ερντογάν : Φυσικά αυτοί, με τις δυνατότητες τους ως δημοσιογράφοι προσπαθούν να φτάσουν κάπου. Θα ήταν καλύτερα αν και η ΜΙΤ εργαζόταν λίγο πιο μπροστά !

Ρ.Ταγίπ Ερντογάν : Θα δούμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.