ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Eπίθεση Χουριέτ σε Ρ.Τ.Ερντογάν: Οδηγείς τη χώρα στο χάος και μας μετατρέπεις σε Β.Κορέα

Eπίθεση Χουριέτ σε Ρ.Τ.Ερντογάν: Οδηγείς τη χώρα στο χάος και μας μετατρέπεις σε Β.Κορέα

Σφοδρές επιθέσεις δέχεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όχι μόνο από τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και από τα ΜΜΕ της Τουρκίας. Η Χουριέτ σε άρθρο της τον κατηγορεί ότι “μετατρέπει τη Τουρκία σε Β. Κορέα και η χώρα διολισθαίνει όλο και περισσότερο στο χάος”!

Είναι σαφές ότι πίσω από το άρθρο υπάρχει “αμερικανικός δάκτυλος”…

Συγκεκριμένα, σε άρθρο του, ο αναλυτής της εφημερίδας Χουριέτ, Σεμίχ Ιντίζ, υποστηρίζει ότι η Τουρκία υπό την κυβέρνηση του Ερντογάν διολισθαίνει στο χάος.

Στο εκτενές άρθο υποστηρίζεται ότι η κατάσταση στη χώρα βγαίνει εκτός ελέγχου, ενώ το κυβερνών κόμμα διαχάζει τον τουρκικό λαο.

Στην ανάλυση επισημαίνεται ο κίνδυνος ύπαρξης πολιτικής αστάθειας στο εγγύς μέλλον, ενώ κατακρίνεται η κυβέρνηση Ερντογάν για το ότι «δεν έκανε το παραμικρό προκειμένου να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης τον δολοφόνο του παιδιού, έχει οξύνει ακόμη περισσότερο τα ήδη οξυμένα πνεύματα».

Η εφημερίδα εκτιμά ότι όσο πιο ενδυνωμωμένο βγει το κυβερνών κόμμα από τις δημοτικές εκλογές, που θα γίνουν στις 30 Μαρτίου, τόσο μεγαλύτερη πολιτική αστάθεια πρέπει να αναμένουμε στη Τουρκία!

Στο άρθρο καυτηριάζεται η προσπάθεια Ερντογάν να φιμώσει τα ΜΜΕ και τα μέσα κονωνικής δικτύωσης, κάτι που όπως επισημαίνεται θυμίζει τις λογικές του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.