ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Θα ξεριζώσω το Twitter” δήλωσε ο Ερντογάν

“Θα ξεριζώσω το Twitter” δήλωσε ο Ερντογάν

Έπειτα από τις απειλές ότι η κυβέρνησή του μπορεί να κλείσει το facebook και το YouTube μετά τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 30 Μαρτίου, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτή τη φορά δήλωσε ανοιχτά ότι θα απαγορεύσει και το Twitter στην Τουρκία.

Ο Ερντογάν μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματός του στην επαρχία της Προύσας την Πέμπτη είπε ότι υπάρχουν αποφάσεις δικαστηρίων σχετικά με το κλείσιμο του Twitter στη χώρα και ότι η κυβέρνησή του «θα ξεριζώσει το Twitter και όλα τα συναφή».

Νωρίτερα, αυτό τον μήνα, ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης του facebook και του YouTube στην Τουρκία, μετά τις δημοτικές εκλογές, στον απόηχο της διαρροής στο YouTube συνομιλιών που φέρονται να τον εμπλέκουν σε υποθέσεις διαφθοράς και ελέγχου του Τύπου.

«Είμαστε αποφασισμένοι σε αυτό το ζήτημα. Δε θα αφήσουμε αυτό το έθνος στο έλεος του YouTube και του facebook», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει ο Ερντογάν, προσθέτοντας πως «θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα με τον πιο σκληρό τρόπο». 

Οι επικριτές του Τούρκου πρωθυπουργού λένε ότι ο Ερντογάν, έπειτα από τα όσα συνέβησαν στο πάρκο Γκεζί και τον θάνατο του 15χρονου, ενδεχομένως φοβάται μία «Αραβική Άνοιξη» στην Τουρκία και για το λόγο αυτό θέλει να απαγορεύσει την πρόσβαση στα social media. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.