ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: Σκέφτεται να φιμώσει και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Ρ.Τ.Ερντογάν: Σκέφτεται να φιμώσει και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Έντονες ανησυχίες εγείρει η απότομη απαγόρευση του Twitter από τον Ερντογάν στην Τουρκία. Οι ανησυχίες περιστρέφονται κυρίως γύρω από το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα από τη τουρκική κυβέρνηση.

Ο Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν μάλιστα, έχει απειλήσει κατά το παρελθόν να μπλοκάρει το Facebook και το YouTube.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα αιτήματα της τουρκικής κυβέρνησης για απαγόρευση δημοσίευσης ορισμένων βίντεο στο youtube απορρίφθηκε από τη Google, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal την Παρασκευή, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές .

Μερικοί άνθρωποι στο Google φοβόταν επικείμενη διακοπή ρεύματος στον απόηχο της απαγόρευσης του Twitter , το περιοδικό αναφέρεται στους ανθρώπους , όπως λέει .

Η απαγόρευση , η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι δεν είναι απολύτως αποτελεσματική , είναι η τελευταία προσπάθεια από την κυβέρνηση να φιμώσει τα επικριτικά σχόλια που ρέουν ελεύθερα σε απευθείας σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα .

Οι αναλυτές και παρατηρητές δήλωσαν ότι παρά το γεγονός ότι δεν τους αφορούσε άμεσα ότι η απαγόρευση στην Τουρκία, ωστόσο θα μπορούσε να ενθαρρύνει και άλλες κυβερνήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να κλειδώσουν το Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.