ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μετά το Twitter ο Ερντογάν απειλεί ότι θα κλείσει και το YouTube

Μετά το Twitter ο Ερντογάν απειλεί ότι θα κλείσει και το YouTube

Μετά την προκλητική απόφαση του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να κλείσει το δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, νέα απειλή έρχεται αυτή τη φορά για το YouTube.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα  Milliyet ο γενικός εισαγγελέας ζήτησε από τη Google να καταργήσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του YouTube διοχετεύθηκαν οι τηλεφωνικές συνομιλίες κατά τις οποίες ο Ερντογάν φέρεται να δίνει οδηγίες στο γιο του, Μπιλάλ, να «ξεφορτωθεί» χρηματικό ποσό ύψους 1 δισ. δολαρίων, καταγραφές τις οποίες ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ζήτησε να αποσυρθούν.

Παρόλα αυτά, η Google αρνήθηκε να «κατεβάσει» τα βίντεο από το YouTube, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Στο μεταξύ, ο Τούρκος πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι ενδέχεται και το Facebook να ακολουθήσει, ώστε, όπως είπε «οι Τούρκοι πολίτες να προστατευθούν από εξωτερική επιρροή».

Μόλις λίγες ημέρες από τις δημοτικές εκλογές, μάλιστα, ο Ερντογάν ενώπιον του πλήθους κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης, δήλωσε: «Θα απαγορεύσουμε το Twitter. Καθόλου δεν με νοιάζει τι θα πει η διεθνής κοινότητα. Τότε θα δουν τη δύναμη της Τουρκίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.