ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τουρκία: Μπορεί να πάρει και 30 ημέρες να επαναφέρει την πρόσβαση στο Twitter

Τουρκία: Μπορεί να πάρει και 30 ημέρες να επαναφέρει την πρόσβαση στο Twitter

Ασαφές παραμένει ακόμα το πότε ακριβώς θα εφαρμοστεί η απόφαση που έλαβε την Τετάρτη το διοικητικό δικαστήριο στην Άγκυρα, το οποίο ενέκρινε την έφεση εναντίον της κυβερνητικής απόφασης να αποκλειστεί η πρόσβαση στο Twitter.

Όπως δήλωσε στο Reuters συνεργάτης του Ταγίπ Ερντογάν, η Αρχή Τηλεπικοινωνιών της Τουρκίας (TIB) έχει χρονικό περιθώριο 30 ημερών για να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση και να επαναφέρει την πρόσβαση στο Twitter, ή να ασκήσει με τη σειρά της νέα έφεση κατά της δικαστικής απόφασης.

Παρόλα αυτά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπουλέντ Αρίντς δήλωσε, σύμφωνα με τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων, ότι η κυβέρνηση θα την σεβαστεί.

Η διεύθυνση του ιδίου του ιστοτόπου Twitter στο μεταξύ ανακοίνωσε ότι υπέβαλε και αυτή αιτήσεις να αρθεί ο αποκλεισμός του στην επικράτεια της Τουρκίας. 

«Εκατομμύρια άνθρωποι στην Τουρκία οι οποίοι στρέφονται στο Twitter για να ακουστούν οι φωνές τους εμποδίζονται» να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν μέσω αυτού, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.