ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ροζ βίντεο συγκλονίζουν την Τουρκία: Ο Ερντογάν δημοσίευσε ένα για τον Ν.Μπαϊκάλ; (vid)

Ροζ βίντεο συγκλονίζουν την Τουρκία: Ο Ερντογάν δημοσίευσε ένα για τον Ν.Μπαϊκάλ; (vid)

Γεμάτη ροζ βίντεο φαίνεται ότι είναι η Τουρκία! Νέες αποκαλύψεις έρχονται να συγκλονίσουν την Άγκυρα, σύμφωνα με τις οποίες, ο Ερντογάν βρισκόταν πίσω από τη διαρροή, το 2010, ενός ερωτικού βίντεο με πρωταγωνιστή τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση, Ντενίζ Μπαϊκάλ.

Ο Ερντογάν επέμεινε την Τετάρτη ότι η τελευταία ηχογράφηση, αυτή που τον «καρφώνει» για το ροζ βίντεο του Μπαϊκάλ ήταν «αποτέλεσμα μοντάζ».Κατά τη διάρκεια ομιλίας του εν όψει των δημοτικών εκλογών της 30ής Μαρτίου, ο Ερντογάν κατηγόρησε τον νυν αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για εμπλοκή στη διαρροή του ροζ βίντεο του Μπαϊκάλ. «Ο άνθρωπος που ονομάζεται Κιλιτσντάρογλου και που δεν έχει ήθος λέει: Αφήστε τον να κάνει ανακοίνωση. Γιατί να κάνω εγώ ανακοίνωση; Ποιος αφαίρεσε το βίντεο όταν ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Εγώ το έκανα; Εγώ ήμουν» δήλωσε ο Ερντογάν από την επαρχία Ντούζτζε.

Από την πλευρά του ο Κιλιτσντάρογλου παρομοίασε την υπόθεση με το σκάνδαλο Γουότεργκέιτ. «Είναι μία άλλη εκδοχή του Γουότεργκέιτ που συνέβη στις ΗΠΑ. Αυτός (ο Ερντογάν) πρέπει να κάνει αμέσως ανακοίνωση» τόνισε από την Μανίσα ο Κιλιτσντάρογλου.

Την ίδια ώρα, ο πρώην αρχηγός του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντενίζ Μπαϊκάλ, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε να πει περισσότερα για την υπόθεση, τονίζοντας ότι τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδο του Ερντογάν.«Πρώτα από όλα, υπάρχει υπόθεση. Περιμένω από την άλλη πλευρά να κάνει μία ανακοίνωση», δήλωσε ο Μπαϊκάλ στους δημοσιογράφους από το Αφιονκαραχισάρ, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες αυτές που προκύπτουν μέσα από το ηχητικό απόσπασμα. «Θα περιμένουμε ανακοίνωση. Τότε θα κάνουμε κι εμείς το αναμενόμενο» πρόσθεσε.

Για την ιστορία το Μάιο του 2010 ο Ντενίζ Μπαϊκάλ παραιτήθηκε από την ηγεσία του CHP μετά τη δημοσιοποίηση ενός ροζ βίντεο στο YouTube, στο οποίο λέγεται ότι εμφανιζόταν ο Μπαϊκάλ σε περιπτύξεις με γυναίκα πολιτικό. Τότε ο βετεράνος πολιτικός είχε χαρακτηρίσει το περιστατικό ως πολιτικά υποκινούμενο τονίζοντας ότι επρόκειτο για συνωμοσία εναντίον του.

Εντωμεταξύ ο Ερντογάν, στη χθεσινή προεκλογική του συγκέντρωση, απάντησε εμμέσως στις φήμες ότι την 25η Μαρτίου θα μεταδιδόταν ροζ βίντεο στο διαδίκτυο του Ταγίπ Ερντογάν με την γνωστή δημιογράφο Σαμγελί. «Ολοι περίμεναν ότι θα έρθει το χάος, πού ειναι το χάος;» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.