ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο βίντεο: Η στιγμή που Ερντογάν και σωματοφύλακες χτυπούν νεαρή κοπέλα

Νέο βίντεο: Η στιγμή που Ερντογάν και σωματοφύλακες χτυπούν νεαρή κοπέλα

Eικόνες από τη στιγμή που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χάνει την ψυχραιμία του και επιτίθεται σε νεαρή κοπέλα, κόρη ενός από τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του ορυχείου στη Σόμα της Μανίσα, έρχονται στο φως!

Κι αν στο video που προκάλεσε σάλο χθες δε φαινόταν καθαρά η επίθεση του Τούρκου πρωθυπουργού στο νεαρό κορίτσι, τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη βιοπραγία τόσο του ίδιου όσο και των ανδρών της ασφάλειά του, που χτύπησαν βάναυσα την κοπέλα λίγο αργότερα. 

Όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί σε νέο video που “ανέβηκε” σήμερα στο διαδίκτυο και αποδεικνύουν πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν αισθάνεται μόνο αλλά συμπεριφέρεται και σαν σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! 

Στο video φαίνεται ξεκάθαρα ο έξαλλος και οργισμένος Ερντογάν, μέσα στον πανικό, να πιάνει από το λαιμό τη νεαρή κοπέλα και να την τραβά προς το μέρος του. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ της είπε “γιατί φεύγεις σπέρμα του Ισραήλ”. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.