ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επεισόδια ξανά στη Τουρκία για το πολύνεκρο δυστύχημα στο ορυχείο

Επεισόδια ξανά στη Τουρκία για το πολύνεκρο δυστύχημα στο ορυχείο

«Μυρίζει μπαρούτι» ξανά η κατάσταση στην Τουρκία. Τα ΜΑΤ συγκρούονται έντονα αυτή την ώρα με διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταξίμ, προκειμένου να διαδηλώσουν για το πολύνεκρο δυστύχημα στο ορυχείο της Σόμα, που στοίχισε τη ζωή σε 301 ανθρώπους. 

Βίαιες συγκρούσεις, δακρυγόνα, ξύλο με γκλομπ και ασπίδες, ακόμη και προσαγωγές συνθέτουν το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στη γείτονα. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα «Hurriet» οι διαδηλωτές έριξαν πέτρες προς τα ΜΑΤ, με την αστυνομία να απαντά με δακρυγόνα και σφαίρες από καουτσούκ προκειμένου να τους απωθήσουν.  

Η αστυνομία προχώρησε σε 10 συλλήψεις. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.